In de kern

Kwaliteit    Of het nu gaat om liefde voor vakmanschap, om professionals de ruimte willen geven, klanten echt centraal stellen, of om een passende plek voor eenieder in het (werkende) leven.

Anders-om-gaan    Stem geven aan dat wat weggedrukt wordt, niet als doel op zich, maar om de rijkheid van het geheel zichtbaar te laten zijn: de vruchtbare basis om volgende stappen te zetten. Soms onverwachtse-, en dan ook tegendraadse stappen. Met de praktijk als ‘proof of the pudding’.

mex-002-socialmedia 2

Nieuwsgierigheid    Verrast kunnen worden, geïnteresseerd zijn in het perspectief van de ander, kwetsbaar zijn, willen leren en jezelf ontwikkelen, in de (spannende) interactie gebeurt het, worstelingen zijn het werk.

Verbinding    Gebruik maken van de verschillende expertises, samen doen, aandacht en diepgang, met het juiste ritme en net voldoende steun, nieuwe verbindingen brengen ons verder.

Details en patronen ineen  In het kleine toont zicht het geheel: stapjes kunnen grote gevolgen hebben, oog voor detail legt terugkerende/onderliggende patronen bloot, individu én groep én systeem, congruentie: ‘Practice what you preach’.

Dat deze begrippen centraal staan in mijn werk zegt onmiskenbaar iets over mij; ze resoneren (logischerwijze) met mijn biografie en eigen ontwikkelproces door de jaren heen.  In mijn werk neem ik mijzelf mee en deins ik er niet voor terug deze ervaringen te delen – als dat passend is. Ik doe dit werk met mijn hart en ik verbind me met de mensen en de opgave. Om mijzelf daarin te scherpen organiseer ik reflectie en collegiale intervisie; immers, niets menselijks is mij vreemd…

CV Lotus

.
Informatie over werkervaring en opleidingen

.
Wat betekent de Lotus voor mij